Επαγγελματικός κόφτης τυριού, με πολύ μικρές διαστάσεις, εύκολος στην τοποθέτηση σε κάθε τύπο εργασιακού περιβάλλοντος.
Εργαλείο που επιτρέπει την τέλεια κοπή του τυριού σε μικρές φέτες και της κρούστας, χωρίς να δημιουργεί απόβλητα και μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο επεξεργασίας.
Επαγγελματικός κόφτης τυριού, με πολύ μικρές διαστάσεις, εύκολος στην τοποθέτηση σε κάθε τύπο εργασιακού περιβάλλοντος.
Παρόμοιο με το πεκορίνο, το Pastorello ξεχωρίζει για τη λεπτή γεύση του και την μοναδική του υφή. Στην πραγματικότητα, παρόλο που είναι ένα τυρί ημίσκληρης ζύμης, καταφέρνει να είναι ταυτόχρονα μαλακό και λιωμένο, χωρίς να αφήνει νιφάδες κατά την κοπή.
Salume DOP με βάση το χοιρινό κρέας, αποκλειστικό της περιοχής του Πιατσέντσα. Το κρέας που προέρχεται από τον λαιμό του χοίρου, γεμισμένο χειροποίητα σε φυσικό έντερο και ωριμασμένο τουλάχιστον 90 ημέρες, έχει γλυκιά και ευχάριστη γεύση και είναι πρωταγωνιστής σε ορεκτικά και απεριτίφ.
Το μοντέλο Rock 18 είναι ικανό να κόβει κάθε είδους σκληρού, ημι-σκληρού και μαλακού τυριού.
Είναι εξοπλισμένο με:
• Ειδικές λεπίδες για κοπή "βράχου": για αποτελέσματα συγκρίσιμα με την χειροκίνητη κοπή. Η επιφάνεια του προϊόντος παραμένει τραχιά.
• Λεπίδες λείας: για κάθε τύπο ημι-σκληρού και μαλακού τυριού.
Οι διαστάσεις είναι περιορισμένες και προσαρμόζονται καλά σε μικρούς και περιορισμένους χώρους εργασίας. Ιδανικό για γαστρονομίες, μικρά καταστήματα, σούπερ μάρκετ.
Με την εφαρμογή των τριών λεπίδων, η Rock 18 είναι ικανή να τεμαχίσει το κομμάτι των 1 κιλού σε τρία κομμάτια περίπου 300 γρ αφαιρώντας το πιάτο.
Συμβατό με τις μηχανές Bartoli Rock 13 και 19.
Διαστάσεις: 90x51x48 εκ.
Υλικό: ανοξείδωτο ατσάλι
Η Rock 23 επιτρέπει την κοπή των μορφών τυριού σε μερίδες με προκαθορισμένο και ρυθμισμένο ή μεταβλητό βάρος, με εντελώς αυτόματους κύκλους λειτουργίας που δεν απαιτούν καμία παρέμβαση από τον χειριστή. Είναι δυνατή η επιλογή μεταξύ πολλαπλών "συνταγών" για διάφορους τύπους προϊόντων κοπής, επιλέγοντας την πλευρική ή χειροκίνητη φόρτωση, το μέγεθος των φετών (τυπικό ή σε ροκ).
Κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά:
- αυτόματη και ενσωματωμένη ζύγιση της μορφής
- μικρές διαστάσεις
- επεξεργασία τόσο μισών μορφών όσο και δίσκων τυριού
- κινητό τραπέζι υποστήριξης για τη συλλογή των κομμένων κομματιών
- προγραμματιζόμενη κοπή σε σταθερό βάρος ή αριθμό
Σε περίπτωση σταθερού βάρους, είναι δυνατή η διαχείριση της περίσσειας:
- διανέμοντάς την στα κομμάτια
- επιβαρύνοντας την τελευταία κοπή
- κόβοντάς την ξεχωριστά
Ιδανική για εργασία σε γραμμή με τη μηχανή κοπής Mod. Rock 21.
Είναι προαιρετικά: τραπέζι, πλευρικοί εκτοξευτές της μορφής πάνω σε αφιερωμένο επίπεδο
διαστάσεις: 220x90x85+55 εκ.
υλικό: ανοξείδωτο ατσάλι
Ημι-αυτόματη πριόνι ραφής για την αυτόματη κοπή οποιουδήποτε τύπου κονσέρβας. Χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:
- Ηλεκτροπνευματική λειτουργία λεπίδων με ρυθμιζόμενη πρόοδο
- Ολική απόσυρση λεπίδων όταν ανοίγει η προστατευτική κάλυψη
- Μονάδες μπλοκαρίσματος κονσέρβας
- Προστασία σύμφωνα με το πρότυπο CE και υψηλή ηχομόνωση.
Διαθέσιμες μονοφασικές ή τριφασικές μηχανές.
Διάμετρος κονσέρβας: μεταξύ 45mm και 155mm
Μέγιστο ύψος: 350mm
Cotechino και Zampone είναι τα πιο γνωστά προμαγειρεμένα αλλαντικά στον κόσμο, που παράγονται από εταιρείες στην επαρχία Μόντενα - Castelnuovo Rangone.
Το τμήμα Σχηματισμού Μετάλλου για τις επεξεργασίες Κοπής και Σχηματισμού διαθέτει πιέσεις από 15 Τ. έως 400 Τ. εξοπλισμένες για αυτόματες επεξεργασίες από ταινία.
Τα Κομμένα και Σχηματισμένα Στοιχεία παράγονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Πελάτη και παρέχονται πλήρη με θερμικές και επιφανειακές επεξεργασίες.
Οι Στοχοθετημένοι Τομείς στους οποίους εργαζόμαστε είναι:
Οικιακές Συσκευές
Ηλεκτρομηχανική
Αυτοματοποίηση και ρομποτική
Γεωργία
Αυτοκινητοβιομηχανία
Κατασκευές
Υδραυλικά
Μοτοσικλέτες
Υδραυλική
Κάμπερ
Το φιοκέτο προέρχεται από το κομμάτι του μηρού του χοίρου. Διαφέρει από το πιο διάσημο κουλατέλο, καθώς είναι ένα πιο άπαχο αλλαντικό με λεπτή γεύση.
Προϊόν από δέρμα
17,90€/ΚΙΛΟ για τα κομμάτια
16,90€/ΚΙΛΟ για το ολόκληρο προϊόν
Ωριμασμένο τυρί που παράγεται από γάλα προβάτου. Η έντονη γεύση του είναι ιδανική για συνδυασμό με αλλαντικά, αλλά και με μαρμελάδες και γλυκά, ιδιαίτερα με μούρα, σύκα και αχλάδια.
Ωριμασμένο για τουλάχιστον 150 ημέρες έως 10 μήνες, αποκτά μια έντονη και ελαφρώς πικάντικη γεύση. Η υφή είναι συμπαγής και εύκολα διαλυτή, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για να ενισχύει ή να συνοδεύει πρώτα και δεύτερα πιάτα.
Το τμήμα Σχηματισμού Μετάλλου για τις επεξεργασίες Κοπής και Σχηματισμού διαθέτει πιέσεις από 15 Τ. έως 400 Τ. εξοπλισμένες για αυτόματες επεξεργασίες από ταινία.
Τα Κομμάτια που Κόβονται και Σχηματίζονται παράγονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Πελάτη και παρέχονται πλήρη με θερμικές και επιφανειακές επεξεργασίες.
Οι Στοχοθετημένοι Τομείς στους οποίους εργαζόμαστε είναι:
Γεωργία
Αυτοματοποίηση και ρομποτική
Αυτοκινητοβιομηχανία
Κατασκευές
Ηλεκτρομηχανική
Υδραυλικά
Υδραυλική